Която и идея от предстоящите да изберете, едва ли ще сбъркате! Събрахме топ идеи и съвети от последните хрумки, циркулиращи в света на интериорния дизайн.

Писането на домашната работа е част от детството, независимо дали на децата им харесва или не. Обикновено, не е сред любимите задължения на мачуганите а ние родителите се чудим как да помогнем в тази задача и създаването на училищни навици.

Е, има как! Предложенията, които сме събрали за вас, доказват, че има как да създадеш кът за учене дори в най-малката детска стая. Чрез хитри идеи и модерни решения, тук ще откриете дори двойни бюра, организирани така че братя и сестри да не си пречат, учейки.

Едно от нещата, който трябва да имате предвид, е източника на естествена светлина. Разположете работното място на дете си до или под прозореца. Една от ползите на естествената светлина, за която вероятно не подозирате, е че детето ви ще е пълно с енергия, която го държи по-фокусирано.

Дори тясна колонка от рафтове от двете страни на бюрото, ще  осигури достатъчно място за книги, учебници и тетрадки.

Стайните растения са другото известно оръжие срещу умората.

Ако не желаете да се разправяте със саксии, има и друго решение. Поканете природата в детската стая с тропически или флорален тапет. Оставете някои от мебелите с естествения финиш на натурално дърво, това ще подсили природния елемент в интериора.

Бъдете креативни и гъвкави и инсталирайте стени на дупки като облицовка. Това ще даде на детето ви изключително много опции за разместване на рафтовете и закачалките по тях.

Помогнете на малчуганите си и организирайте работния им кът по иновативен и функционален начин. Добавете му щипка любов с малко сърцевидни форми, нека носи домашно и топло усещане.

Това не е евтин трик, с който да примамите децата си да учат. Ако учебният кът е организиран и обзаведен красиво и умно, детето ви ще развие приятна връзка с пространството и задачите си.

Грабнете си идея и действайте!

Източник:http://www.home-designing.com/kids-study-room-design-ideas-accessories-tips-inspiration-photos

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.