Това е табуретка…Не, това масичка за кафе…Не, това е кош за дрехи! Тази мебел е всъщност всичко това в едно! Когато видите дизайна и, първото което ви хрумва е „Ами да, как никой не се е сетил да направи нещо такова?“ Всъщност идеята не е нова. „Умните“ мебели са около нас от доста време и се налагат стремглаво на пазара, заради своята практичност.

Все повече хора се спират на микро домове, заради ниските сметки и лесната поддръжка. Това наложи преосмисляне на дизайна на мебели и пособия. Защо? Ами просто е трудно да натъпчеш студио с площ под 50 кв.м. с мебели за стандартен дом.

В последните години се забелязва съществена промяна и в начина по който изглеждат мултифункционалните мебели за малки домове. В зората на тези проекти акцентът пада върху тяхната комбинативност и функционалност. Съвременният интериорен дизайн обаче, се цели по-високо. Освен удобство, се търси и точният дизайн на съответната мебел.

Микро пространствата са претенциозни! Не се заблуждавайте, малкият апартамент се обзавежда доста по-трудно и смело. Всичко е от значение- цветове, текстури, акценти, разположението на мебелите, арт инсталациите, дори цветята у дома са ключов фактор.

Тази мебел, е страхотно комбо, което виждате в различните му роли. Когато имате нужда от повече столове, се превръща в удобна табуретка, когато ви трябва масичка- имате я, ако случайно искате да смотаете набързо одеялото, под което сте дремели до преди малко- вдигнете седалката и получавате практичен дървен кош.

Живеем във времето на ергономичността и компактните мебели и това не е никак лошо. Тази мултифункционална мебел е лесно приспособима. Сложете я в спалнята, детската, всекидневната или дори градината.

Разполага и с удобни прорези, които служат за захващане и по-лесно местене. Освен това, ако все пак, някога имате нужда да скриете прането от гостите, то няма да се спари. Прорезите вентилират цялата вътрешност…Е, може би ако сте пъхнали потен спортен екип няма да е най-добрата мебел за сядане! Извън шегата, тези мебели могат да ви спестят много главоболия и ще освободят полезна площ в апартамента ви, възползвайте се от съвременните хитрости на дизайна!

Източник:http://www.home-designing.com/product-of-the-week-a-beautiful-storage-stool-that-doubles-up-as-a-ottoman-or-side-table

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.