Един необикновен офис в задния двор на къща в Лондон, Обединеното Кралство е черешката в постиженията на екипа от архитекти Платформ 5. Интересната и иновативна форма на постройката комбинира функционалност и съвременен дизайн само за да постигне най-интересната структура сред тези на офис сгради в метрополис като Лондон.
Изглеждащият новаторски и футуристичен дори в наши дни офис е измислен и създаден в далечната 1950 и е разположен с двора на една Лондонска къща. Архитектите може би не са си и мечтали, че повече от 60 години след създаването му офисът с вид от бъдещето ще бъде толкова новаторски и пленяващ и за днешния ден. Това е дървена структура изработена от природни материали като дъб и скрита сред дървета и храсти в задната градина на един Лондонски дом; скритата постройка служи като перфектното място за съхранение и като работен офис в самата къща. Има дори тераса в единия край на тази елипсовидна структура, която е направена като продължение на самата къща и градина; освен това, офисът е истински просторен, тъй като две прозорчета на тавана и голям панорамен прозорец осигуряват толкова важната слънчева светлина през деня – мястото буквално е окъпано в слънчева светлина – а също е и добре осветено през нощта.
Накрая, но не на последно място, този дървен офис в задния двор е не само функционално място с невероятна красота, но също е и мястото привличащо всички погледи. Дъбовият офис някак си усилва завладяващата природа на мястото и осигурява мир и спокойствие толкова нужни за продуктивната работа на собствениците си. Офисът е толкова приветлив, подканящ и просторен, че със сигурност те кара да искаш да работиш от вкъщи всеки ден и сигурно е и най-добре, тъй като човек се чувства най-на място и най-спокоен в грижовната и нежна прегръдка на дъбовия офис в задния двор на къща в забързания Лондон.

Източник: http://www.icreatived.com/2014/03/office-shed-for-backyard.html

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.