Обзавеждането на модерния офис трябва да е съобразено с работната динамика и екипността в реалността. Съвременната работна среда толерира колаборациите и съвместната работа, но също така цели да насърчава индивидуалността на всеки служител. Един служител може да пътува често и това да му позволява да върши работата си на крак, но за друг трябва да се предвиди бюро. Тези и други фактори вдъхновяват съвременните дизайнери да създадат гъвкави и приспособими мебели за работещите. Разработени са, за да обслужват както работещи в екип, така и индивидуални позиции. Ще можете да се разходите из предложенията на някои от водещите имена в областта на дизайна.

Това бюро от KEMBO предлага функция за регулиране на височината. Така, то е еднакво удобно както за работа от място, така и за работа прав. Бюрото „Alpha“ е с невероятно добра ергономичност и е проектирано така, че гърбът му перфектно се долепя до друго такова. Това автоматично разширява работното пространство и позволява екипна работа с колеги.

„Double“  пък са разработили бюро за двама. Това е фиксирана конструкция, която е предназначена за работа в екип от поне двама. Базата е от метал в бяло, а работният плот е от дърво в светъл тон. Двете бюра могат да се регулират на височина, чрез индивидуален механизъм за всяко.

Herman Miller създава цял работен остров с ярки акценти, който обслужва не само седящи и правостоящи, но позволява колаборация с повече от двама в екип. Организацията на пространството му е много гъвкава, благодарение на механизмите за регулиране и предвижване на модули. Така имате един от най-добрите потоци на работа, екипна или индивидуална.

Другото им предложение включва две съседни бюра, което позволява на колегите по- бързо обсъждане на идеи както и за бърза визуална оценка ако това се налага.

Работното място, повече от всичко трябва да насърчава креативността. Променете начина по който гледате на него сега.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.