Днес правим обиколка на два малки апартаменти тип студио! Реконструкцията на първия малък апартамент, ситуиран в Минск и дело на интериорният дизайнер Zrobym, ни доказва, че малките апартаменти, не само че не е задължително да бъдат претъпкани, но и съвсем не е задължително да са лишени от простор. Тук той е постигнат чрез елегантни цветови решения. Дизайнерът се е спрял на жълтият цвят като обединяващ елемент, минаващ през всички помещения по невероятно деликатен начин, без да оставя дори съмнение за натрапчивост или да превзема така или иначе малкото пространство. Веселите акценти създават интригуваща спънка за окото докато се плъзга из интериора. Стената също е оползотворена до максимум, стенните рафтове са изключително деликатни и предлагат функционалност без да претъпкват пространството.

Закачливият дизайн на декоративната възглавничка, с мотив от сем. Симпсън върху дивана озарява дизайна на всекидневната. Тя може да бъде обърната с лицето към облегалката, за да получите по-семпъл дизайн. Аранжировката от полски цветя в декоративната ваза оживяват масичката за кафе, а семплите бели съдове допълват семплото излъчване на декора.

[amazon_link asins=’B073GPJG9K,B01E3QVRSU,B01KNJMWBC’ template=’ProductCarousel’ store=’Decorative Accessories’ marketplace=’UK’ link_id=’88549798-c993-11e7-bc40-4509233c418d’]

Слънчевият жълт модул в масата, предлага приветлива поставка за чашите с кафе. Лампата за четене над купчината книги до дивана, го превръща в идеалното кътче за четене. Още повече, белият цвят кореспондира с бялата етажерка на стената, която е пълна с още книги.

Да окачите колелото си на стена у дома е едновременно практично пространствено решение и изненадващ декоративен елемент. Тук те са намерили централно място до телевизора, захванати за декоративна дървена решетка на стената. Лампиона също е интересен елемент в това пространство и краси тавана по особено запомнящ се начин, изцяло метален и в различни форми, той приковава вниманието. Дискретната бяла секция на две нива е идеална за аудио уредба и декоративни елементи.

А този малък апартамент пък е с изцяло отворен пространствен план и всекидневната прелива към кухненската площ, която е обособена с промяна на подовата настилка. Всяка ниша използва едни и същи цветови решения и цветни комбинации от бяло, дървесни тонове, меко сиво и жълто. Това помага на апартамента да остане едно хомогенно, изчистено пространство в целостта си.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.