Изкуствените елхи и фолиото на стената са отживелица! Направете си коледно дърво от любимите си книги! Вижте нашите предложения и почерпете вдъхновение от тях. Предполагаме за всеки, изминалата година е била интересна! Но след всякакви трусове и сътресения едно остава сигурно – книгите са винаги с вас. Романите, които ви отнасят на фантастични места и чудни приключения ако сте фенове на фантастиката и онези, които просто ви помагат да разберете света. Те са това, което ни съпътства през възходите и паденията ни. Какъв по-добър начин да изразите любовта си към тях, от това да ги сложите в центъра на празничната украса тази година. Сложете любимата си книга за изминалата година на върха на пирамидата -дърво и я направете звездата на вечерта.

Можете да подберете книгите и по цветове, а ако искате можете да ги редите със страниците навън, за да получите по-еднакъв финиш. Добавете няколко коледни топки или шишарки. Светещите коледни лампички са просто задължителни. В зависимост от подбора на книги и корици можете да изберете монохроматични или цветни лампички за целта.

Такъв тип коледно дърво има много варианти и определено ще привлече вниманието на гостите ви, ще ви даде теми за разговор и ще задоволи любопитството на хората, които не ви познават. Все пак това, което четем, ни отразява като душевност.

За тези от вас, които са родители, това коледно дърво може да е едно от най-хубавите неща, които са се случвали на малчуганите ви. Можете да ги запалите по четенето, да добавите техни любими книги или да скриете книгите подаръци измежду вашите и да организирате игра подобна на Маджонг, в която малките палавници да открият книгата за тях.

[amazon_link asins=’B00OZLTP3S,B01M5DFHD0,B00P2PCRD6,B076M66KMR,B017TBY5E4,B0774YJWDP,B00XYRMT96′ template=’ProductCarousel’ store=’Decorative Accessories’ marketplace=’UK’ link_id=’1b4f1e10-c991-11e7-9012-0fea4e986063′]

Ако пък не планирате изненади в самото дърво, ги направете част от строежа на елхата и от украсяването. Това е толкова забавен процес, че почти никога няма значение какво точно украсявате заедно. Просто споделете времето си едни с други, все пак всичко в празниците се върти около общността от какъвто и да е характер.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.