Ако обичате да сте в цветна и весела обстановка, то тази статия е точно за вас! Как да постигнем цветен, но балансиран интериор, който ни прави щастливи ден след ден? Топлите цветове доказано влияят на настроенията ни, някои ни правят по-енергични, други по-усмихнати, трети ни вдъхват оптимизъм. Различните текстури и десени пък, придават характер на стените, мебелите и подовете у дома. Цветовете и текстурите в интериора са носители на арт елементът, който дефинира дадено пространство.

Ще ви представим един апартамент с енергизиращ и цветен интериор. Ще видите игра на десени и стилове, които ще ви отведат на шантаво пътуване отвъд сивотата на ежедневието!

Тази експлозия от нюанси, е продукт на един интериор с етно вайб. Това е сблъсък на плюшени текстури и смели мотиви!

Диванът във всекидневната е истинска наслада за сетивата. Дълбок син цвят и мека релефна повърхност, просто неустоим! Масичката за кафе е заменена с мек, но стабилен пуф, което е доста смела идея. Цветовете изобилстват- златно, виолетово, синьо-зелено, електриково синьо, а меките земни акценти в декоративните възглавнички балансират излъчването на целия кът.

Трапезарията е едно цяло с кухнята, която е обособена от малък бар-плот. Геометрични форми в различни нюанси синьо украсяват килима под масата за хранене. Столовете са в мек син плюш, а масата олекотява помещението с голямата си стъклена повърхност.

Интериорът в кухнята, блести в разкош и мистика със своите плочки в марокански стил! Цветни и орнаментирани, ще ги откриете на пода и гърба на работните плотове, а белите шкафове им отстъпват цялото внимание в кухненския бокс.

Керамични вази и купи с плодове в синьо и бледо розово, красят почти всяка повърхност в омагьосващия интериор.

Помещенията са отделени чрез така любимата ни стъклена декоративна стена, което позволява на светлината да достигне всяко кътче на дома.

Интериорът в спалнята, е мистична комбинация от етно акценти и цветни спиритуални индийски мотиви.

Мароканският вайб е продължен и в коридора посредством големи фаянсови плочки в турско синьо и златисто.

Източник:http://www.home-designing.com/2-quirky-interiors-with-punchy-colourful-decor

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.