Живи цветове, анимационни герои и отражение на мечтателя у вас! Това е интериорът, който избрахме за вас в днешната статия. Еклектика и детска наивност, придават на този дом приказно очарование.

Блокирането с цвят тук е толкова забавно организирано, сякаш ви пренася на детската площадка.

И наистина, в интериора ще откриете множество фигурки и инсталации, които са като полъх от детството. Само погледнете полилея в трапезарията, той би бил точно толкова адекватен и в занималня за малчугани!

Всичко тук крещи „Забавление“ дори декоративните дърва в камината са в цветовете на дъгата, добавяйки още колорит на трапезарията. А тя, има една от най-шантавите колекции столове за хранене, столовете са всякакви,но в същото време няма нищо излишно- като купон на който всеки е поканен!

Огледалото в класически стил и камината, балансират игривият характер и разноцветния интериор по прелестен начин.

Повърхността на масата за хранене също ще ви изненада- супер гладка и лъскава, тип хамелеон, тя сякаш е в постоянно очакване на чаено парти с разноцветни сладкиши!

Върху камината виждаме грижливо подредена колекция от ретро играчки- може би вдъхновението за този интериор.

Боядисаният в червено радиатор, приютява още няколко цветни играчки и малки ретро автомобили.

Почакайте само да стигнете до банята! Там ви посрещат плъзгащи се врати от стъкло, които са като произведение на изкуството. Благодарение на разноцветно прозрачно фолио, те са същински витраж! Вътре, ще ви посрещне червена вана, разноцветен фаянс и стени със слънчев жълт цокъл.

Всичко тук, напомня за детството, но не по онзи тъжен начин- като за нещо отминало. В този интериор то е живо и вие имате възможност да останете в него колкото поискате! Обещаваме ви, че ще се чувствате като в „Алиса в старната на чудесата“ в този зашеметяващ интериор. Простичкият факт, че може постоянно да доизграждате и променяте внушението и атмосферата на един толкова еклектичен дом, ви кара да помечтаете поне за мъничко за свое цветно кътче у дома!

Източник:http://www.home-designing.com/2-quirky-interiors-with-punchy-colourful-decor

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.