Можете да използвате отрязани вече дънери или клони, които по уникален начин да внедрите в своя „провинциално-елегантен” декор на дома. Ето няколко съвета за това как от обикновените дървени трупи да направите красиви мебели, домашни декорации, закачалки за дрехи, библиотеки или рафтове за книги. Вдъхновете се от идеите, описани по-долу!
Трупи от бреза
Трупите от бреза могат да се превърнат в приятна холна масичка за дома Ви тъй като дървесината им е доста лека в сравнение с други видове дърво. Трябва просто да залепите всяко равно парче брезовите трупи до всяко друго на дървена платформа; може да използвайте малко лепило или силикон. След като сте готови с направата на масичката, закрепете въртящи се крачета отдолу, след това лакирайте цялата повърхност и Вашата направи-си-сам масичка за кафе е готова.

tree-log-coffee-table
Парапет от голям клон
Ако сте намерили някой хубав, дълъг и достатъчно дебел клон или дънер в близката гора, можете да го монтирате на стената, така че да служи като хубав направи-си-сам парапет за стълбището в къщата Ви. Това би било наистина оригинално и ще подсили атмосферата в „провинциално-елегантния” Ви дом.

39_eNy7YNeX42B8uegn49y5_large
Библиотеки за книги
Най-оригиналното нещо, което можете да измислите е, да направите библиотека за съхраняване на Вашите книги от широк и дебел дънер на дърво. Всичко, което трябва да направите, е първо да почистите добре дървото, след това да го издълбаете и да направите етажерки за книги, след това от отрязаната част на дънера, може да измайсторите врата, да слоците панти, които да я задържат. След всичко това Вашата библиотека ще е истинско произведение на изкуството сякаш излязла от някоя вълшебна приказка.

livro-tronco
„Провинциално-елегантни” декорации на дома
Можете да използвате малки дървесни трупи, които да нарежете на части, така че да се получат красиви декорации за „провинциално-елегантния” декор на, да речем, Вашата кухня. Защо да не отрежем една малка част от трупите, да я боядисаме в бяло и да я украсим като торта, а след това може да се залепи с лепило към някое по-голямо парче дървесина, което ще послужи като основа и след като се полира цялата структура старателно, ще се получи прекрасна селска декорация за Вашата кухня, хол или веранда.

tree_pedestals_instructions-1024x1024-800x800


Източник: http://beautyharmonylife.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.