Направи-си-сам идеите биха могли да превърнат Вашия дом в модерно, но удобно и топло място, където можете да поканите приятели или просто да си почивате пред телевизора. Ето част 1 от идеите, които ви предлагаме:
Организиране на баня
Можете да организирате всички вещи и устройства за баня в обикновени буркан, които да закачите на стената или на шкафовете с помощта на няколко метални пластини, за да се гарантира, че бурканът ще е достатъчно издържлив и няма да падне и да Ви нарани.

masonjars
Метла – направи-си-сам
Можете да направите свой собствен модел метла като използвате рециклирани материали. Съберете няколко стари пластмасови бутилки, почистете ги и ги нарежете на тънки линии, така че да получите формата на нормална метла, а след това прикрепете някаква дръжка и Вашата еко направи-си-сам метла е готова.

creative-diy-ideas-13
Полици – направи-си-сам
Можете да използвате старите сгъваеми столове, за да създадете полици, където можете да складирате всичките си вещи, които се използват по- рядко. Всичко, което трябва да направите е да прикачите столовете към стената с помощта на няколко пирона и чук; така ще получите перфектните и стабилни рафтове за поставяне на кашоните, пълни с ценни сувенири, стари играчки или каквото можете да се сетите.

creative-diy-repurposing-reusing-upcycling-23-3
Стойка за мивка
Въпреки, че старият Ви велосипед има някои проблеми, които не Ви позволяват да го карате, те няма да Ви попречат да го превърнете в уникална стойка за мивка. Прикрепете велосипеда стабилно към платформа, която ще бъде всъщност стойката за мивката и след това прикрепете цялата структура към стената. И готово, вашата уникална стойка за мивка е готова!

creative-diy-repurposing-reusing-upcycling-6
Универсални държачи
Можете да си направите няколко универсални държачи за почти всичко. Съберете всички стари тенис топки и направете един разрез в тях; след това да ги прикрепите към стените в кухнята, детската стая, хола или коридора, тъй като те са перфектни държачи на кухненски пособия, на детски играчки, писма или ключове. Не на последно място, Вашите деца ще бъдат щастливи да имат такива държачи в стаята си, особено ако нарисувате очите, нос и забавни вежди върху топките-държачи за играчки.

life-hacks-1
Легло-люлка
Можете да проектирате идеалната люлка-легло за Вашата градина, веранда или балкон с помощта на един палет като основа; поставете въжета или вериги и окачете люлката-легло на огромно дърво в градината или я прикрепете към тавана на Вашата веранда, тераса или балкон. Добавете пухкав матрак и удобни възглавници и Вашето лятно легло или място за следобедна дрямка е готово.

Pallet-Swing-Bed-The-Merrythought1


Източник: http://beautyharmonylife.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.