Стените на нашите домове заслужават да бъдат красиви и да правят впечатление също като всяка друга част от пространството. Така че именно те, биха могли да бъдат украсени с прекрасни картини и произведения на изкуството, които можем да си изработим сами! Защото закупените картини или скулптори, колкото и скъпи и професионално изработени да са, те не носят нищо от създателя си. Но купил картини са малко по-безлични и наистина не казват много за собственика на дома.
Затова, ето няколко наистина прости, но много ефектни, картини:
– Рисуване/изписване на думи
Използвайки два цвята а фон, можете да изпишете думата, който най-много би подхождала на всяко от помещенията в дома Ви; разбира се, в спалнята най-вероятно ще бъде любов; в кухнята – храна; а защо не в банята/тоалетната, като закачка към всички от домакинството да бъде – облекчение!

Top-32-Amazing-Paintings-For-Your-Blank-Walls-30
– Използване на плодове
Изключително интересна идея е да използвате плодове (най-добре цитруси, понеже са по-твърди и се отпечатват лесно), да ги намажете с предпочитан цвят боя (когато вече сте ги разрязали на две) и да отпечатате вътрешността върху хартия.

Top-32-Amazing-Paintings-For-Your-Blank-Walls-31
– Водни бои и пастели
Можете да заемете материалите а рисуване на детето си от предучилищната или първи клас и да развихрите въображението си; очертайте избраната форма първо с пастели, след това запълнете с водни бои, ефектът е реален и доста впечатляващ.

Top-32-Amazing-Paintings-For-Your-Blank-Walls-32
– Отпечатъци от ръце
Какъв по-оригинален начин за направата на семеен портрет от това да отпечатате ръцете на цялото си семейство върху лист хартия; изберете подходящата рамка за това толкова затрогващо произведение на изкуството и то ще пасне идеално в задушевната атмосфера на хола Ви.

Top-32-Amazing-Paintings-For-Your-Blank-Walls-33

Като цяло, направи-си-сам картините не изискват кой знае какви умения или материали; нужно Ви е просто щипка вдъхновение, много любов и свободно място на стената. А и можете да използвате почти всичко в дома си – от храна до инструменти, за да създадете идеални произведения на изкуството.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.