Кухнята е изключително важна за всеки дом, тъй като тя е не само място за хранене, но и място за срещи и разговори с останалите членове на семейството. Тя е перфектното социално ядро в нашия дом и мястото, в което една от най-древните форми на изкуството се материализира всеки ден. Именно поради тази причина, тази форма на изкуството трябва да бъде поставена на пиедестал, а нашите социални срещи е добре да се случват сред лукс и комфорт.
Стъклените плотове са идеалният начин за създаване на именно този лукс и комфорт, тъй като те отразяват структурата на дървото или камъка; пречупват светлината и създават приятна атмосфера на задушевност, като поддържат повърхностите безупречно чисти.

The-Ultimate-Luxury-Touch-For-Your-Kitchen-Decor-Glass-Countertops-homesthetics-12 Все още, обаче, луксозните стъклени барплотове за дома са едни от малко предпочитаните видове; може би защото не са и толкова добре познати. Именно по тази причина представяме стъклените плотове, които са един прекрасен начин за персонализиране на пространството и внасяне на Ваш личен мотив в дизайна на кухнята. Те могат да бъдат изработени изцяло според Вашите нужди, цветови и текстурни желания. Този вид барплотове са предпочитани особено в минималистичния тип кухни, където могат да бъдат съчетани с изчистени стъклени мивка, полици и шкафове в семпли цветове. Тъй като се изработват по поръчка, луксозните стъклени барплотове за Вашия дом ще Ви отличават от Вашите съседи и приятели и ще внесат така желаната нотка на оригиналност в едно от най-ключовите помещения в дома

The-Ultimate-Luxury-Touch-For-Your-Kitchen-Decor-Glass-Countertops-homesthetics-14
Можете също да избирате между закалено и обикновено стъкло, което означава, че подобно на други материали, като метала, стъклото може да бъде термично обработено за получаване на определени свойства и подобряване на функциите му. Закаленото стъкло е термично обработено, за да се увеличат устойчивостта и здравината му. Така или иначе, изборът между закалено и обикновено стъкло трябва да бъде направен след обсъждане с производителя и в зависимост от мястото, където искате да разположите стъклото и колко често ще се случва да използвате тази повърхност.


Източник: http://homesthetics.net/

1 COMMENT

  1. Здравейте,

    Може ли цена на първия Ви барплот от снимковия каталог, който сте представили и размерите му?

    Благодаря предварително!
    Поздрави!
    Симона Александрова

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.