Арт проектите за стена имат за цел да украсят дома Ви и да го направят още по-уютен и топъл дом. Всъщност стените на стаите Ви са Ваите платна, които само чакат да бъдат запълнени със спомени и забавни идеи, те трябва да бъдат боядисани или декорирани от своя собственик, а не от професионален дизайнер; просто собственикът най-добре знае коя подредба ще му е най-удобна и кой цвят ще му донесе най-голяма радост.
Направи-си-сам проектите за стена могат да внесат нов смисъл в живота Ви и със сигурност ще Ви карат да се усмихвате всеки път, когато ги погледнете; това са приятни емоции, от които в никакъв случай не трябва да бягаме.
Идеите, представени по-долу, са лесен начин, по който да създадете впечатляващи и креативни направи-си-сам декорации за стените на Вашия дом.
На първо място,проектите, включващи снимки са изключителни, тъй като тези лични малки спомени, запечатани върху хартия, не само ще топлят сърцата ни, а ще украсяват и стените на дома ни. Снимките изглеждат красиво във всеки интериорен дизайн. Просто се разровете из албумите си, отделете най-сполучливите според вас и персонализирайте всеки сантиметър от стената в хола, всекидневната или спалнята; защо да не ги оформите като едно голямо сърце, съдържащо най-ярките Ви моменти?!
Бъдете смели и мечтайте. Така тези мечти могат да се превърнат в безценна идея за направи-си-сам арт проект за стените на Вашия дом.
Накрая, но не на последно място, използвайте природни материали – главно дървесина; защо не се разходите из гората и не съберете съчки и клонки, дори малки дънерчета, които след това да позиционирате като прекрасна картина, заемаща цялата Ви стена, вместо да използвате изкуствените фото тапети, които не носят никакво усещане за уют и докосване до живителната сила на природата. Дори може да допълните свежата композиция с рециклирани фигурки; залепете няколко слоя стари вестници един върху друг, изрежете във формата, да кажем, на пеперуда и боядисайте; направете определен брой декорации, които да разположите по дървото на живота, което всъщност може да представлява природната декорация на Вашата стена.


Източник: http://homesthetics.net/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.