Статията ни днес, е посветена на най-малките и е част от серия статии, които целят да ви помогнат с интериора на бебешката или детската стая. Независимо от цветовете, които сте избрали за бебешката стая, монохромните принтове, ще се съчетаят перфектно.

Понякога черно-белият принт може да изглежда строг и неподходящ за бебешката стая, но посланията и закачливите текстове разчупват това излъчване доста успешно.

Разбира се, бебешката стая е по скоро пълна с картинки, но ако декорирате детска стая, силно ви препоръчваме мотивационните и закачливи принтове!

Супер-геройските принтове са изключително добър избор за детска стая! Понякога, изучавайки света, малките герои се сблъскват с разочарования и препятствия.

Няма нищо по-успокояващо и каляващо от това, да се прибереш в своята собствена стая и няколко думи от стената да те заредят с нови сили и желания!

Бебетата пък, могат да се забавляват, изследвайки принтове със зайчета, лисички, типита или малки индианци с интересни шарки.

Ако сте решили да обзавеждате полово дефинирано пространство, имаме предложения за момчета и момичета. За момчетата, предлагаме всякакви принтове със супер герои, маски, стрели и геометрични фигури.

Принтовете с нежни розови букви, изписани с най-изящен шрифт са с подчертано момичешко излъчване. Малките принцеси, могат да се наслаждават на принтове с деликатни цветя и венчета в бонбонени нюанси.

Едва ли има нещо, което може да се сравни с начина по който арт инсталациите развиват въображението. Независимо в цвят или не, принтовете за стена са изключително красив и полезен елемент от интериора на бебешката или детска стая.

Изборът е много широк, а дизайнът все по-смел! Не случайно, съществува изразът „Чети внимателно написаното по стените“ научете малчуганът си да обръща внимание на красотата в детайлите, защото това е умение за цял живот!

Сигурно помните, колко са ви очаровали богато илюстрираните детски книжки, същото очарование изпитват и вашите деца! Подарете им усмивки с нашите предложения за артуърк и закачливи принтове за стена.

Twinkle Twinkle Little Star Wall Art Set of 3, Moon & Cloud Nursery Decor free poster
Twinkle Twinkle Little Star Wall Art Set of 3, Moon & Cloud Nursery Decor free poster

Източник: https://www.thekidsprintstore.com/collections/monochrome

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.