Вече ви е горещо, а социалните мрежи са пълни с морски снимки, слънце и красиви пейзажи! Лятно ви е, а ви предстои да обзаведете първата стая за своето бебе. За тези от вас, влюбени в точно тези горещи летни емоции, сме подготвили цяла статия, пълна с тропически декоративни идеи! Нека зеленото и слънчево лятно настроение озари и детската стая!

Тропическата тема в детската стая, не се базира само на смелия декор. Тя може да бъде представена и от земни и неутрални цветове и да вдъхва спокойствие.

ABC alphabet free nursery poster
ABC alphabet free nursery poster

Първото, което трябва да решите е, дали бебешката стая ще е с полово неутрален дизайн или искате да сложите акцент върху пола на бебето. Тропическите декорации се вписват във всякакви интериорни стилове.

Ако обичате момичешките стаи и чакате момиче, отдайте се на розовите, кремавите и златисти нюанси в комбинация със екзотично, тропическо зелено. Страхотна идея би била комбинация от нежно, бонбонено розово и принт или тапет с преплетени тропически листа в различни тонове на зеленото.

Момчешката стая изглежда прекрасно в различни нюанси на синьо и естествени дървесни тонове.

Ако се целите в полова неутралност, декорирайте с по-леки, неутрални цветове, в комбинация с тъмно дърво и наситени тропически зелени нотки.

Тропическите принтове могат да украсят стените под формата на тапет, картина в рамка или стикер за стена. Комбинират се вълшебно с пухкави килими или изкуствена кожа.

Бебешката стая се превръща в тропически рай, ако изберете принт с бананови листа и добавите няколко мотивационни постера в черно-бяла комбинация. Малки рамки  в които ще има послание за малчуганът ви вършат прелестна работа с контраста и излъчването на бебешката стая!

Изберете десен с ефект на водни бои. Лишен от детайлността на снимката, един такъв тропически принт, наистина ща развива въображението на бебето ви.

Всъщност, имайки предвид, колко време прекарват бебоците в кошари и люлки, не е все едно какво е пред очите им. Направете бебешката стая зелена, тропическа, лятна и мега уютна с нашите идеи и комбинации!

Източник:https://www.digsdigs.com/tropical-nursery-decor-ideas/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.