Замисляли ли сте се да придадете един изискан и свеж вид на кухнята си за лятото и есента? Малко цветови комбинации носят този перфектен баланс между изисканост и привличаща погледа елегантност. Комбинацията между сиво и жълто набира популярност последните години и ако тя е доста по-приемлива и срещана тема във всекидневните или спалните, то при кухнята си остава все още като че ли табу. Затова сме ви подбрали тези изразителни и смели решения в сиво и жълто в кухнята.

кухни в сиво и жълто

От примерите по-долу може да почерпите вдъхновение, отбелязвайки, че някои кухни са решени само в тези два нюанса, докато при други те са използвани по умен и сдържан начин, само да се насити атмосферата. Жълтото е един от онези нюанси, които улавят радостното блаженство на лятото до съвършенство и това е особено вярно, ако съчетаете тази ярка жълта магия с естествено нахлуваща светлина. В кухни, където традиционната представа за сивото като основен цвят преобладава и не само шкафовете са решени в тази палитра, за жълтото е оставено да определя настроението и да придава блясък.

кухни в сиво и жълто

Да добавите нотка на сиво и жълто в кухнята си, без при това да правите основен ремонт или реконструкция, е напълно възможно и без да я разкрасявате основно. Може да сложите тези акценти само на плочките на пода или в ъгъла, отреден за готвене.

кухни в сиво и жълто

Докато някои кухни са склонни да се наслаждават на потоп от жълто и нюансите му, то други изглеждат страхотно и с доста по-елегантното сиво. Но има моменти, когато се нуждаете от перфектен баланс между двата нюанса, за да създадете своя мечтана кухня. Жълтото играе основна роля в стила на кухни вариращи от рустик до фермерски и средиземноморски стил. От своя страна сивото носи изтънченост на съвременните стилове и модерни постройки.

кухни в сиво и жълто

Източник: www.decoist.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.