Интериорът на малкия апартамент може да изглежда прелестно и да ви оставя с усещане за модерно и уютно пространство. Въпреки, скромната площ на този апартамент- под 40 кв.м., интелигентното проектиране, извлича максимума от малкото обитаемо пространство. 

Малкият апартамент е компактен, но пълен със смели акценти. Само разгледайте интериора и ще забележите съвременни акценти от теракота, бетон и запазената марка на всеки Сканди декор- естественото дърво. 

Яркият топъл цвят на теракотата, кара тази акцентна стена да грее, в иначе скромният декор на този малък апартамент. Всекидневната е едва 32 кв.м. и на пръв поглед, напомня на елегантно декорирано антре. 

Черният диван по протежението на едната стена е ултра нисък и успешно разширява  оптически пространството в малкия дом. На пръв поглед, този избор на мебел, може би няма да ви се стори оптимален. За всеки, който обича да се излежава пред телевизора вечер обаче, този диван е райско местенце!

Масичката за кафе е с модерен дизайн във формата на правоъгълник, което ви осигурява достатъчно място за четене и хапване пред  дивана. 

Макар и малък, в този апартамент не липсва зеленина. Тя е осветена допълнително и се превръща в красив естествен акцент във всекидневната.

Свежата теракотена стена е завършена с циментов блок, заместващ всякакви етажерки и рафтове по брилянтен и стилен начин. 

Вярвате или не, в този малък апартамент  има цял своеобразен килер за дрехи. На гърба на преградната теракотена стена, зад наситено черна завеса, е разположена закачалка за всички висящи дрехи.

Дървената врата на релса, внася лек Рустик вайб и допълва топлото излъчване на теракотената стена.  В същият светъл дървесен цвят е решен плотът, служещ за маса в мини трапезарията. Да, този малък апартамент разполага с малка трапезария, която може хитро да се затвори посредством плексигласов  прозорец. 

Малката кухня е компактно декорирана. Дискретни стилажи заместват кухненските шкафове и я правят по-просторна и светла. Решена е с малък кухненски блок, съдържащ всичко необходимо!

В закътаната уютна спалня, както и в банята, можем да се насладим на по-тъмна цветова схема с контрастиращи топли акценти.

Грабнете си идея за вашият малък дом и го превърнете в супер уютно местенце!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.