В ера, в която индустриалният дизайн и бетонът са по-популярни от всякога, е лесно да забравим колко прелестен е качественият дървен материал в интериора. Ще ви припомним елегантното присъствие на дървото в домашния декор. През студените месеци, няма нищо по-хубаво от прегръдката на топлия, уютен интериор у дома.

Апартаментът в който ще се разходим е с площ от 100 кв.м. и се намира в Русия.

Дизайнерът тук, използва дървеният материал доста по-нестандартно. В повечето случай, дървото присъства под формата на крепежни колони и греди, не и тук. В този дом, дървото има своя собствена роля и е навсякъде. 

От дървена облицовка на стените, до мебели от сурово дърво с подчертано горско излъчване. Естественото дърво в този интериор не потъва в неутрален декор, а напротив то приковава погледа с красивите си натурални шарки. 

Всекидневната е просторна и светла.  Посреща ни изящна маса от неформовано естествено червено дърво в компанията на голям светъл диван и няколко плетени пуфа на дървения под. 

Трапезарията в съседство гледа към остатъка от дома. Съвременният отворен план на апартамента ни отвежда във втора трапезария в кремави и дървесни тонове, кокетно разположена пред кухненският кът.

Плетен полилей над масата за хранене добавя лека Рустик нотка в излъчването на къта за хранене, но формата му е подчертано модерна.

Кухненският остров изпълнява двойна роля, на допълнителен работен плот снабден с котлони и бар-плот. Зелените билки разположени върху него, са страхотен и свеж цветен акцент в комбинацията от естествено дърво и кремаво-бели нюанси.

Спалнята е истинско произведение на изкуството! Изцяло облицована в дърво и разбира се в компанията на няколко кожи, Рустик атмосферата и е пленително автентична. Интригуващ моден акцент са големите лампиони, които създават неочакван и много интересен контраст в стаята.

Банята е изненадата на този апартамент! Тя е с неочаквано съвременен дизайн, плочки тип медна пита в графитно сив цвят са съчетани със стъклени стени и супер модерна душ-кабина. Тук, дървото е под формата на малки интересни елементи, акценти и детайли, за разлика от останалата част на дома.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.