Суров индустриален вайб с изобилие от естествени материали, ще ви пренесе в алтернативна реалност. Цветовата гама е подчертано тъмна, а мебелите изглеждат като истинско произведение на изкуството.

Елементите в декора са търсено груби и схематични. Сечен камък прелива в мащабни мраморни инсталации, драматичен и загадъчен интериор, който ще прикове вниманието ви и ще ви размечтае.

Студеното излъчване на индустриалните инсталации е преплетено с топлите земни тонове на стайните растнения. Мраморният под е балансиран с етажирането на кожи, които пренасят внушителният декор на далеч по-изискано ниво. 

Отвореният план на този дом е завидно просторен. Изобилието на естествена светлина е ключът към балансираната атмосфера в толкова строг и суров интерирор. 

Стените са оставени на суров бетон и всъщност, служат за огромни платна, на които всеки детайл се превръща в акцент.

А в този дом артуърк не липсва! От скулптури в стил рустик, през плетени стенни пана, чак до най-малките декоративни елементи, те са сякаш неразделна част от декора на този апартамент. 

Осветлението е хипер-фокусирано, спотово и атмосферично. Осветителната инсталация, дискретно пълзи по тавана и достига светлоизточниците в цялото пространство. А осветителните тела са елегантен, дизайнерски прочит на плафони. 

Минималистични и абсолютно достатъчни за нивото на осветеност в което се целят дизайнерите на апартамента. 

Мраморните инсталации са заместили почти всички секции, рафтове и ниши. По този начин, модулите за съхранение на вещи са хумогенни в целия апартамент. Имат специфично присъствие, но не доминират в пространството. 

Някои от крепежните елементи в този интериор, изпълняват двойна функция. Например, носещата бетонна колона в средата на общото помещение, е и разделител между всекидневна и трапезария.

източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.