Днес погледът ни се спря на един много модерен цветен дом, проектиран с мисълта за удобство и ергономичност. Във всеки семеен дом би трябвало да има малко игривост. От красив розов диван с игрив дизайн до съвременна интерпретация на стол тип чанта – това е жизнено пространство, което всъщност е проектирано с мисъл за удобен и ефективен начин на живот. Този забавен и странен дом ви кани да събуете обувките си и да останете за известно време. Влезте вътре и се настанете удобно.

Разхождайки се в светлата просторна всекидневна, значението на цвета веднага се вижда. Трудно е да откъснете очите си от розовия диван, който сладко ви приканва. Не можем да отречем, че определено изглежда удобен. Откритият план дава много пространство за дуо семпли масички за кафе.

Интериорните растения са разпръснати в къщата, за да добавят още един слой цвят.

Яркосинята акцентна стена е красиво решение – не прекалено натрапваща се, нито прекалено пастелна. Съвременната лампа за подово осветление прави лесно четенето, когато светлинните индикатори на стенната колона са изключени.

Централният развлекателен център се удвоява като обширно хранилище, което винаги е необходима функция. Телевизорът с плосък панел всъщност се върти, така че всекидневната може да се използва от двете страни. В действителност, той дори може да се завърти, за да се използва в трапезарията, което е доста удобно.

Лампата Flos Mod 265 е решение за творческо осветление – не заема никакво пространство и може да се прибере, когато е необходимо. Уникалните стенни рафтове са друго практично допълнение, идеално за показване на тези дрънкулки. На пода, възглавници, приличащи на камъни, седят до About a Chair стол и носят своя собствен стил и причудливост.

В кухнята, нещата се държат семпли – с бял шкаф и дървени плотове. Скандинавските столове като тези не трябва да изненадват никого – те са дело на Nordico. Над столовете, използването на висящи светлини в трапезарията като тези, има смисъл.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.