Малките пространства винаги се явяват предизвикателства за декорация и обзавеждане. Ето защо днес ви предлагаме 6 съвета за декориране на малки пространства!

Когато говорим за живот в големия град, особено ако това е град като Лондон, мисията по освобождаването на достатъчно място за живот може да започне да изглежда направо невъзможна. Дори в по-голям апартамент, килерът е лукс. Ще споделим с вас няколко фактора, които да имате предвид при обзавеждане на малко пространство, за да запазите безпрепятственият преход между помещенията и добрият стил.

Използвайте всяко пространство
Дайте всичко от себе си, за да превърнете всяка ниша във ваше преимущество. Например вместо да окачите огромна картина на стената си, сложете окачени рафтове, където можете да съхранявате нещата си. Използвайте свободното място на стената, за да сложите стилна закачалка за дрехи, като медната показана тук.Подбирайте
Когато обзавеждате малко пространство е много важно да подбирате внимателно и старателно мебелите си. Не вкарвайте нищо излишно в дома си, дръжте интериора изчистен и без излишен безпорядък.Бъдете изобретателни
Веднага проврете всичко с надпис “направи си сам”. Повечето предложения касаят складиране на вещи или места свързани с това. Погледнете например, решетката от пластмаса, приспособена като декоративен гардероб за шапки и шалове. Чудесна е! Освен всичко останало, добавя декоративен фигурален елемент към стаята.Правете купчини и облягайте по стените
Арт инсталациите и книгите не са предназначени само за бели стени.

 

Ако всички етажерки са заети от вещи, не забравяйте, че винаги можете свободно да използвате пода и да облягате неща на стените. Разноцветна купчина книги е забавна и закачлива гледка и готин интериорен елемент.

Прегърнете светлината
Във всяко малко пространство естествената светлина е най-големият ви приятел. Сложете светли и прозрачни пердета и завеси, за да пуснете максимално количество от нея у дома.

Огледалце, огледалце
Ако добавите голямо огледало, не само ще увеличите осветеността на помещението, но и ще получите ефекта на отразеното пространство, което изглежда два пъти по-голямо.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.