Здравейте, прекрасни хора! Надяваме се, че вече сте изпили сутрешното си кафе или чай. Предлагаме Ви няколко идеи за страхотни подложки за чаши, които можете да си направите и сами. Всички любители на тези напитки знаят, колко са важни различните малки детайли около поднасянето им, а и колко различно се чувстваме когато ни обърнат внимание. А ние сме приготвили орнаменти, които ще превърнат всичко в идилия. Любопитни ли сте вече?

Платнени подложки
Те са лесни и бързи за изработка, защото са кръгли и практически могат да се изработят от всякакъв изостанал плат или много различни парчета.

Хитри платнени подложки във формата на чашки


Плетени подложки
Ако ви бива в плетенето можете да се опитате да направите подложка във формата на слънчоглед или друго цвете. Плетените подложки обаче често създават проблем със стабилността, така че не е лоша идея да използвате основа от твърд материал.

Дървени подложки
Те също могат да бъдат разнообразни. Нашата идея е доста старомодна и романтична, но ако успеете да се сдобиете с малки кръгли резени естествено дърво и сте добри с боите, това са изключително колоритни подложки. Просто изрисувайте едната или и двете страни на всяко кръгче и ги превърнете в шедьовър.

Стари вестници и списания, няма проблем. Направете ги на подложки за чаши! Весели и цветни, трябват ви доста изрязани и нагънати лентички които да залепите една за друга с помощта на лепило, като оформите концентрични кръгове или квадрати.

Подложки от малки текстилни топчета
Идеите, състоящи се от pom-pom текстилни топчета са винаги едни от най-веселите и цветните във вътрешният дизайн и обзавеждането. Така че мили мой, купете си ленти с pom-pom топчета и си направете тези красавици. От тях става и отличен подарък!

Всички познаваме старите дантелени подложки плетени на една кука, а може би е време да ги извадим от шкафовете и да им дадем нов живот.

Идея за тропическа тема е да създадете нещо като тези…

А защо не мъниста? Подредете ги както ви харесват и залепете. Емотиконите са добра тема.

Можете да използвате цветно фолио в различни форми и десени и да облицовате обикновени подложки за чаши в различна форма.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.