Във Вашия дом може би няма друго място като банята; толкова магично и релаксиращо. Банята е едно от най-важните места в дома. А баня със спираща дъха гледка е всъщност нещо несравнимо. Една такава баня, която има големи прозорци също е и добре осветена, а и Ви позволява докато си вземате вана да се потопите сякаш в прегръдките на природата, която виждате навън. Колко приятно е да се отпуснете във ваната след тежкия работен ден и да наблюдавате спиращата дъха гледка навън! Така, че готови ли сте да проектирате банята на Вашите мечти? Ето няколко идеи за дизайн на банята, които могат истински да Ви очароват! Насладете се!
1. Ваната може да е разположена в средата на банята и все пак близо до душ кабината, за да не трябва да вървите много докато влезете да си вземете душ. Правило е винаги когато искате банята Ви да е в прозорци отгоре до долу и без завеси, за да виждате прекрасната гледка навън, всъщност къщата Ви да се намира на спокойно място сред гора, планина или близо до незаселен плаж; просто трябва да няма други къщи наблизо, за да не Ви притесняват съседите Ви с любопитните си погледи.
2. Ваната може и да е в градски апартамент на един от последните етажи на висока сграда, която Ви позволява да имате невероятна гледка към целия град докато си почивате в най-приятното място за отмора след тежкия работен ден. Важно е да няма други високи постройки в непосредствена близост до Вашата, отново, за да не бъдете притеснявани от любопитни съседи.
3. Ако си имате дори и малка колибка в планината, на усамотено място, разположете банята в тази част на дома, където гледката е най-красива; така че да можете от панорамните прозорци, докато си лежите във ваната да обхванете с поглед всички близки върхове и възвишения, заснежени с пухкав бял сняг.


Източник: http://www.woohome.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.