Може би още се чудите как да декорирате дома си? Нощното шкафче в спалнята има нужда от подмяна или пък цветът на стената е твърде монотонен и трябва да се препоядиса; също така е нужно да закачите на стената семейните снимки? Като цяло, имате нужда от проекти, с които да разкрасите дома си. Обаче, бюджетът е твърде забранителен за доста от хубавите неща, които виждате и това Ви потиска.
Не се тревожете. Нашите красиви направи-си-сам проекти ще Ви помогнат да разкрасите дома си по лесен и евтин начин. Хайде сега си изберете някои добър и подходящ начин и действайте! Забавлявайте се!
1. Вземете тел и парче телена мрежа; оформете телта във формата на две сърца; облицовайте с мрежата и съединете, така че да се получи обемно сърце; напълнете с камъчета, събрани през последната Ви почивка край реката или на морския бряг. Това ще бъде едновременно оригинален и много ценен откъм спомени декоративен елемент, допълващ изцяло дизайна на Вашия дом.

1
2. Защо не вземете механизма от стар часовник или такъв с повреден корпус; можете просто да го закрепите на стената и вместо да чертаете и дорисувате циферблат да монтирате снимки в рамки на мястото на най-важните позиции на циферблата, дори някои да заеме идеята; бъдете сигурни, че никой няма да има часовник като Вашия, просто защото никой няма същото семейство. Наслаждавайте се на уникалността си!

2

3. Прекрасна идея за красива декоративна ваза е да съберете малко съчки от разходката Ви в гората и вместо да ги поставите в стъклена ваза, можете да украсите вазата с тях. Нужен Ви е силиконов пистолет, стъклена ваза и наръч съчки с различна дължина, но подобна дебелина. Облепете стъклената ваза със съчките с помощта на пистолета за силикон. След като декорацията Ви е изсъхнала добре; сложете или чаена свещичка във вазата или свежи цветя. А може и да ги заменят, за да разнообразявате тази така колоритна и оригинална декорация, подходяща за всяка стая на къщата или апартамента, а защо не и на офиса!

3


Източник: http://www.woohome.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.