Какво или кой кара банята Ви да е натрупана? Може би кърпите? Всички типове кърпи за баня обикновено са разхвърляни из цялото помещение и мястото изглежда като кошче за отпадъци. Банята е важна част от къщата, така че, независимо дали Вашата баня е малка или голяма тя трябва да е добре подредена. Поради тази причина, тук има събрани някои оригинални идеи за подреждане на кърпите в банята. Тези способи са прости, но много ефективни и красиви.
1. Моряшко въже
Можете лесно да придадете онзи дух на приключения и забавления, който носят всички моряшки принадлежности. Защо не си набавите дебело корабно въже, да монтирате семпли държачи на стените и посредством моряшки възли да опънете няколко въжета, така че да можете да закачите кърпите си на тях. Дизайнът ще е много оригинален и ще създаде усещането на свобода и откриване на нови хоризонти.

1
2. Стар куфар
Старият винтидж куфар може да се превърне в перфектния шкаф за кърпи в банята. Нужно е първо да го почистите и дезинфектирате добре, след която да го закрепите полуотворен на стената и да подредите сгънатите кърпи в него. Можете да затваряте едното му крило и да го отваряте, когато Ви потрябва, така ще получите функционален и истински оригинален детайл и мебел за банята. Всеки ще може да Ви завиди с дизайн като този!

2
3. Държачи за винени бутилки
Етажерките за винени бутилки са перфектните рафтове засгънати кърпи в банята; монтирайте конструкцията на едната стена в помещението – предимството е, че тези държачи за винени бутилки не заемат почти никакво място, а са истински функционални и полезни, тъй като можете да подредите всички кърпи на тях, за да поддържате банята си чиста и в безупречен ред, за да можете да наблегнете на красивия и уникален дизайн,

3
4. Стари палета
Ако имате някое старо пале, която само Ви се пречка на тавана, в гаража или мазата; можете най-после да го изтупате от прахта, да го почистите и дезинфектирате добре, да отрежете част от него и да монтирате на стената в банята, за да си изработите едновременно етажерка за тоалетни принадлежности ( паста, четки за зъби, шампоани, балсами, стилизиращи продукти и всякакъв вид антиреспиранти и парфюми) и закачалка за кърпите в банята, които ще могат да съхнат добре и да са подредени и прибрани, без да се пречкат.

4


Източник: http://www.woohome.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.