Кучетата са също важна част от семейството; те носят радост в живота ни; но не трябва да забравяме, че те също имат права; те също искат да си вземат вана, например! Да, нашите домашни любимци също имат нужда от баня. Банята за домашни любимци може да е малка, но красива, тъй като и кучетата ни имат естетическо усещане. Ето няколко прекрасни идеи за баня за домашния Ви любимец.
Мазето
В приземния етаж или мазето може да се обособи една от мивките, която да служи за малка баня на Вашия домашен любимец; всичко, което трябва да се направи е да се монтират няколко стъпала, по които кучето Ви да се качва към банята си, добре е те да се облицоват с балатум; ако нямате много средства може просто да разширите малко мивката, така тя ще служи за вана и да се добави хубав душ, който да произвежда добра струя, за да можете изцяло и бързо да измивате четириногия си приятел.

1
Банята
Ако не разполагате с обширна къща, можете да обособите малко пространство във Вашата баня, нужно е да има ниски стени, за да не изтича водата в цялото помещение и да е чисто, за да може домашният Ви любимец да се чувства като всеки един член от семейството. Другото предимство е, че ако децата Ви са достатъчно големи, те също ще могат да помагат с къпането му и така ще се учат на отговорности към някой друг.

2
Пералното
Ако имате отделно перално помещение е най-добре да обособите пространство за баня на домашния Ви любимец именно там. Нужно е просто да облицовате с теракот, да поставите душ и да поддържате чистотата. Разбира се, винаги е най-добре да къпете домашния си любимец в неговата собствена баня когато пералнята не работи, защото кучетата обикновено се дразнят на шума, който издава тя и може да осуетят опитите Ви да ги изкъпете добре.
3


Източник: http://www.woohome.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.