Фен ли сте на индустриалния стил в обзавеждането? Мислили ли сте си някога да имате индустриални мебели в дома си? Индустриалните мебели не само изглеждат красиво и шик, но те могат да накарат дома Ви да изглежда като мистериозна фабрика; те също са полу- или напълно автоматизирани. И още нещо, можете да си ги изработите изцяло сами от прости и рециклирани материали. По този начин не само ще спестите пари, но и ще получите истински оригинални и уникални мебели.
Ето няколко яки предложения за мебели в индустриален стил. Насладете се!
1. Мивка-гума
Тази мивка наистина е изработена от автомобилна гума; представете си колко пари спестявате по този начин, като просто почиствате и използвате старата гума за колата, а и колко оригинално и креативно решение е това за Вашата баня.

Мивка-гума
Мивка-гума

2. Маса-количка
Тази холна масичка е изработена от стара количка за пренасяне на индустриални материали, като просто са и добавени допълнителни колелца и горна част изработена от дъски. Масичката изглежда изключително шик, тъй като съчетава стар винтидж стил с изчистения индустриален полъх.

Маса-количка
Маса-количка

3. Полица-менгеме
Старото менгеме може да послужи за прекрасна полица за книги; ще внесе оригинални нотки във всекидневната Ви и ще бъде прекрасен пример за децата Ви как да се учат да рециклират и да пазят околната среда!

Полица-менгеме
Полица-менгеме

4. Закачалки от метални тръби
Старите метални тръби на водопровода могат и да не бъдат изхвърлени на бунището където само ще раждясват с години, а по скоро могат да бъдат почистени, излъскани и превърнати в прекрасни релси, за окачане на дрехи; можете да разположите тази конструкция в кардеробната, килера или направо в спалнята, където да допълните индустриалния декор на помещението, а и на целия Ви дом.

Закачалки от метални тръби
Закачалки от метални тръби


Източник: http://www.woohome.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.