Малсю е вдъхновяващият дизайнер зад тази миниатюра на къщичка на дърво; мебелите са всъщност перфектният ъгъл за четене и най-удобното място за медитация и съзерцание, от което всеки човек се нуждае.
Първоначално мебелите са направени, за да бъдат използвани в огромно помещение подобно на склад в Сингапур като вид споделено работно пространство; място където работещите могат да намерят усамотение от работния стрес и напрежение, където могат просто да събуят обувките си, да протегнат крака и да работят на лаптопа си все едно са си вкъщи. Мебелите подобни на къщичка на дърво могат да бъдат съединени по двойки илки в група, за да осигурят място за провеждане на тийм-билдинг игри и срещи или да бъдат поставени поотделно, за да осигурят лично пространство за всеки служител. Могат да изпълняват различни функции, може да смените интериора им за секунди като извадите възглавниците, които са разположени вътре във всеки мебел и всяка възглавница се превръща в идеален стол или табуретка; може също да ги разместите вътре в самата мебел подобна на къщичка на дърво, за да постигнете повече пространство и уникална за всеки служител атмосфера на работа. Като цяло, мебелите под формата на къщичка на дърво са мулти-функционални и могат да осигурят необходимия комфорт и уединение за нормалното протичане на работния процес в офиса; можете да комбинирате няколко мебели от този вид, за да създадете цели отдели и офис структури, които ще помогнат за подобряване на работния климат и по-бързото и точно изпълнение на задачите.
Накрая, фактът, че са направени от бял дъбов материал дава естествения изглед на тези мебели и Вие ще се чувствате все едно сте пренесени обратно в детството си на онази вълшебна къщичка на дървото в двора на старата къща на баба, така ще можете да си отпочинете дори докато работите и да презаредите батериите си без да излизате от офиса. Все пак вдъхновението идва най-лесно когато сте на необичайно място и съчетавате почивката с работата.


Източник: http://www.icreatived.com/2014/02/tree-house-in-modular-furniture.html

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.