Вижте кои са любимите ни цветови комбинации за това лято!

Всеки дом има своята история. Някои истории са сладки, семпли и минималистични, а други по-сложни, включващи различни персонажи (материи, пластове и текстури). Има и много неразказани или недовършени истории. Похватите, които ще използвате във вашата приказка, са навсякъде около вас – от мебелите до декора, на които сте се спрели. Много малко от апартаментите обаче, успяват да въздействат така, както добър разказ. Цветовите комбинации, които избирате, са тези, които ще определят цялото усещане в дома ви, така че, да смените цветовете у дома е може би, един от най-леките и преобразяващи неща които можете да неправите с настъпването на нов сезон. Нашите предложения са последен писък в интериорните тенденции това лято.

Черно в комбинация с всякакви металически акценти
Черното може би не е първото, което ви хрумва в топлите месеци, но това е една от най-секси тенденциите това лято. Комбинирайте го с златно, сребърно или медно, от банята до кухнята – черното изскача във всевъзможни комбинации и помещения и е безумен шик.

Бледо розово и бебешко синьо
Това са цветове, които асоциираме предимно с детски стаи, но тук им е придаден по-зрял привкус. Когато тези два цвята са комбинирани с естествени и смели текстури, резултатът е изненадващо изискан, а нежният им оттенък е благодат за по-смели материи като козина например, без да провалим естетиката на стаята.

Цикламено и тюркоазено синьо
Тази комбинация е изключително смела, защото вкарва много енергия в помещението. Понеже комбинацията е толкова ярка, често ни спестява грижите по допълнителна декорация, като сама по себе си създава много силно усещане за стил.

Бяло и дървесно
Едва ли ще откриете по-естествена, светла и плажна комбинация това лято. Това е цветова комбинация, която е много лесно постижима. Просто решете помещението в бяло и добавете няколко декоративни елемента, саксии и мебели от ракита.

Прасковено и розово
Ако се замислите това всъщност са отблясъците на летния залез. Това може да е цветна комбинация само при декоративните ви елементи като възглавнички, пътеки и прочие, а можете и да сте по-смели, боядисайте цяла врата в розово, защо не?

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.