Бетонните саксии са особено подходящи за промишлени, модерни и минималистични интериорни и градини – и нека не забравяме за откритите пространства! Креативните ентусиасти могат лесно да нарисуват или оцветят тези саксии от бетон, за да съответстват на любимия стил или на сезона.

бетонни саксии

Сукулентите са растения с месести листа или стъбла, в които се натрупва вода. Кактусите, например са група сукуленти. Примери за сукуленти са хоя, рохея, каланхое блосфелдиана и др. Сукулентите обичат да има разлика между нощните и дневните температури, на които се отглеждат. Ето защо е препоръчително да ги дръжите на хладно през зимата. Например 12ºС е добра температура. Много важно е да получават не много слънчева светлина – ако е възможно изберете прозорец със западно изложение. През лятото им потърсете сянка.

бетонни саксиибетонни саксиибетонни саксиибетонни саксиибетонни саксии

Ето една бетона саксия, който включва елегантни акценти и е чудесен подарък за феновете на минималистичния дизайн или някой, който събира сюрреалистични произведения на изкуството.

бетонни саксиибетонни саксии

Бетонна саксия под формата на чаша за кафе! Използването на нестандартни форми превръщат саксиите в причудливи предмети. Тази саксия е чудесен изор за кухнята или за украса на масата за хранене, но е подходящ и за очарователни външни градини.

бетонни саксии

Саксиите от бетон за бюро са изключително важно за всеки, който прекарва дълги часове зад клавиатурата.

бетонни саксии

бетонни саксии

Саксия като бутилка за вино – търсите ли е подарък за любител на вино, който да не е просто още един тирбушон или чаши за вино? Тази бетонна саксия ще изглежда прекрасно във всяка кухня.

бетонни саксии

бетонни саксиибетонни саксиибетонни саксиибетонни саксиибетонни саксиибетонни саксиибетонни саксиибетонни саксии

Източник: www.home-designing.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.