Събрахме за Вас вдъхновения за свежи и нестандартни спални. Грабнете ги сега!

нестандартни спалнинестандартни спални

Спалните предлагат усамотение, което позволява на обитателите на дома да украсят творчески и без страх от твърде смели акценти. Спалните са  забавно и свободно място, за да приложите нови интериорни стилове, в които да се себеизразите.

Този модерен дизайн на спалня не се придържа само към един стил – тези пространства са също толкова разнообразни и интересни като техните обитатели. Всеки един показва нещо различно. Ако не планирате да пребоядисвате, но не знаете в коя посока искате да поемете, тези спални могат да ви вдъхновят със свежи идеи, които можете да прилoжите във Вашия собствения дом.

whimsical-garden-themed-bedroom-designcute-petal-shaped-wall-lampsнестандартни спални

Синя и спокойна палитра осигурява релаксираща атмосфера. Важно е да имате това чувство на баланс в спалнята – успокояващите теми помагат да отведете далеч притесненията от деня. Въпреки, че прозорците са относително малки, те използват височината в своя полза, за да уловят пълния ефект на хоризонта. отпечатъкът с вита стълба – този дизайн на спалня е за ентусиасти.

statement-chair-in-the-bedroomнестандартни спалнинестандартни спалнинестандартни спални

Симпатичен и семпъл, този двустаен апартамент е пълен с харизматични животински илюстрации.  От другата страна на стаята ефектни тапети задържат интереса ни. Вградените рафтовете са страхотен акцент и наистина увеличават функционалността на офиса.

Каква ярка и творческа спалня! Това просторно място е с уникални геометрични етажи и скулптурни декорации за стените. Ярки цветя и пеперуди придават чар и красота с лекота. Тежки завеси осигуряват неприкосновеността на личния живот през нощта.

oversized-lighting-inspiration-for-the-bedroomyellow-and-blue-modern-bedroomнестандартни спалнинестандартни спалнинестандартни спални

Почти всички спални обгръщат приключенската, а не минималистична страна на индустриалния стил. Творческия избор на материали прави стаите игриви и енергични и той олицетворява творческата енергия на градския живот.

Имате ли си любимa от тези нестандартни спални?

Източник: http://www.home-designing.com/2016/07/bedroom-inspiration-roundup-cool-unconventional-themes

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.