Все още сме на вълната на скандинавския стил в интериора, възхитени от свежия и светъл дом от предишната публикация. За това продължаваме с идеи в любимия ни сканди стил. Този път сме събрали колекция от креативни табли за легла в скандинавски стил.

табли за легла

табли за легла

Нордик или скандинавският стил е толкова актуален, може би поради своята простота и елегантност. Можем да кажем, че създава усещане за подреденост и уют, с малко по-неформалнен декор за тези, които не харесват нещата са твърде богато украсени и формални.

табли за легла

Разбира се, този свеж и младежки стил и се характеризира с използването естествено дърво и гладки тъкани, въпреки че също така е обичайно да се види използването на рециклирани дървени табли, които допринасят за леко рустик или индустриално докосване в спалнята. Разгледайте тези табли за спални с новаторски и семпъл дизайн и вдъхновете себе си!

табли за легла

Използвана е рециклирана дървесина за създаване на индустриална и ефектна жилищна среда. Използвайте повторно дървени палети за да създадете мебели с вкус и малко въображение.

табли за легла

А за тези, които не са любители на дървото, опция са тапицираните табли – все още са актуални, а изборите за цвят и дамаска са безкрайни.

табли за леглатабли за легла

Кои са Вашите любими табли за легла?

Още вдъхновения за табли за легла.

Снимки: http://c.facilisimo.com/dsk/1902767.html & pinterest.com

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.