Търсите идеи и вдъхновения как да използвате декоративни прегради у дома? Има разностранни начини за това как да включите дърво в дома си – от мебели, някои декоративни аксесоари до разделители и прегради за стаи. Например, като такива разделители за стая могат да бъдат използвани дървени стени.Дървото е един от материалите, които често се използват, за добавяне на топлина и уют в дома. 

wooden-slat-partition-divider-natural-raw

прегради за стаиmoderne-wohnzimmer-einrichtung-und-dezente-raumtrennung-mit-raumteiler-aus-holzlatten

modern-living-room

holzlatten-raumteiler-inspiration-fu-r-runde-raumtrennung-kleiner-wohnungen-e1438600506172

Дървени стени също често се използват в двора или градината, използвани главно като стени, чрез които се отделя личното пространство. Но те също могат да изглеждат страхотно у дома, когато се използват като разделители за стая. Те по някакъв начин добавят естетически изглед на интериора.

contemporary-architecture_100916_0523-glass-coffee-table-600x360modern_house_in_kifisia_greece_on_world_of_architecture_11dividerпрегради за стаипрегради за стаипрегради за стаи

Дървените екрани са най-добрият избор за отворени етажни планове. Те ще помогнат да се отделят различните области и кътове. Например, можете да поставите някои в кухнята, за да отделите трапезарията от зоната за готвене. Или можете да ги използвате, за да се разделите хола от трапезарията, което е особенно подходящо и в малки апартаменти. Грабнете тези идеи за стилни дървени прегради и стени!

прегради за стаипрегради за стаипрегради за стаи

прегради за стаи
Via www.architonic.com
прегради за стаи
Via www.architonic.com

Дървени прегради могат да бъдат открити в разнообразни проекти. Те могат да бъдат изработени от различни видове дърво и като такива могат да бъдат в различни нюанси. Така че, освен да служат като стилен разделител застая, те също така са декоративна част от обзавеждането.

прегради за стаи

Освен използването на дървени разделители за стая, можете да ги използвате и като ограда на стълбището в дома Ви. Или те могат да бъдат дори включени в банята – дървотоможе да изглежда страхотно в комбинация със стъкло или мрамор.

прегради за стаиbathпрегради за стаи

Дървените стени и прегради определено могат да добавят малко топлина в дома Ви.

Източник: www.topdreamer.com/wooden-screens/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.