Тези спални и интериорни решения със сигурност ще ви вдъхновят! Всеки от нас си мечтае за стилна и модерна спалня, но това е някак хит сред младите и тийновете. Напълно логично, хората на двадесет и нещо, не използват спалнята си само за спане. Често, спалнята е „твоята стая“ и е място за среща с приятели или за забавления с тях, учене, слушане на музика и прочие. С други думи, това е сърцето на дома за тях. Именно поради тези причини направихме колекция от предложения, които дават перспектива и характер на спалнята.

Тук например, виждаме великолепна хитрина- матракът е вграден в ниска платформа. Печелите страхотна твърда периферия и ниши, а зрителната измама и хитрият ход, карат спалнята да изглежда небрежно и шикозно като просто одеало метнато на пода! Лампите са няколко и имитират хартиени топки, а огледалото кара помещението да изглежда още по-просторно.

Друг вариант е, да създадете удължение в единия край на леглото. Нещо като вградено нощно шкафче. Това разбира се е нещо, което трябва да ви изпълнят по поръчка, но е функционално и разчупва общия вид на спалнята.

Декоративна преградна стена е вариант, който много хора предпочитат. Така имате две или повече части от стаята, които са обособени в кътове.

Добре познатата и притегателна тухлена стена е друг метод, да накарате спалнята да изглежда малко по-индустриално. Втози случай имате възможност да работите с други сурови материали- метал, кожа и тъкан текстил.

Друг възможен вариант е да боядисате една от стените с боя имитираща покритие на черна дъска. Това ви дава възможност да променяте нещо всеки ден.

Направете спалнята си супер светла като изберете светлата гама цветове. Боядисайте я в бяло и подберете възможно най-много деликатни свежи цветове. Стайните цветя са добър акцент и контрапункт в подобен интериор.

Ако пък не разполагате с място- етажирайте интериора и подберете малки и малко мебели.

Каквото и да решите съобразете се с пропорциите и баланса, а акцентите ще свършат останалото.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.