Следното ръководство Ви дава ценни съвети как да си направите голяма маса за кафе от пале, която може да поставите в центъра на хола си, тъй като, по принцип, масичките за кафе са истински удобни и създават чувство на уют във всеки дом. Може да сервирате напитки и предястия на красивата си направи-си-сам масичка докато се забавлявате в компанията на най-близките си приятели и роднини.
Ако следвате инструкциите, Вашата масичка за кафе ще бъде истинско произведение на изкуството, но, разбира се, Вие може да си добавите каквито декорации пожелаете. Ще Ви отнеме не повече от един ден да сглобите новата си мебел.

pallet-coffee-table-tutorial-1

–  Голямо пале;
– Валяк;
– Полираща смес;
– Боя, на водна основа;
– Метални колелца;
– Стъкло;
– Шкурка.

Първо изтъркайте добре палета, за да го изчистите от праха и твърдите частици; след това го минете с шкурката, за да е напълно готов за по-нататъшна обработка. Минете палета със защитна вкса, използвайте валяка, тъй като това ще придаде бляскав ефект.

pallet-coffee-table-tutorial-2

След това идва време да боядисате палета в какъвто цвят пожелаете; но се уверете, че боята е водно-разтворима. След като материалът е изсъхнал, трябва да закрепите металните коленлца; за да можете лесно на премествате Вашата масичка за кафе.

pallet-coffee-table-tutorial-3

 

pallet-coffee-table-tutorial-4

Използвайте отвертка, като преди това сте пробили малки дупчици по четирите ъгли на палета и така завитей винтовете, които ще задържат металните колелца.

pallet-coffee-table-tutorial-5

За да направите масичката си още по-луксозна, поставете стъкло отгоре. Накрая, седнете и се насладете на произведението си.

pallet-coffee-table-tutorial-6

pallet-coffee-table-tutorial-8

pallet-coffee-table-tutorial-9

Източник: http://www.99pallets.com/pallet-tables/pallet-coffee-table-tutorial/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.