Не е нужно да имате голям опит или познания, за да изработите градински мебели от палета; дори да сте начинаещ в областта, можете да създадете прекрасни модели просто като следвате нашето ръководство.
На първо място трябва да решите върху какъв проект ще работите и какво точно искате да създадете.


Необходими материали и инструменти
– Палета;
– Дърво;
– Стъкло;
– Боя за дърво;
– Бормашина;
– Шкурка;
– Отверка за дърво;
– Гвоздеи и пирони.


За да направите маса от пале имате нужда от пале, от което трябва да премахнете всички пирони и издатини; след това трябва точно да оразмерите бъдещата си маса и да изрежете палети според тези размери. Трябва да изградите рамката на масата и да съедините отделните й части с пирони за по-голяма здравина и издържливост на конструкцията.


След това трябва да добавите краката в четирите ъгъла и да балансирате добре конструкцията. Може да използвате парчета дървени подпори, за да подсилите масата. Когато всичко е готово, нанесета основа, за да може масата Ви да запази блясъка си години наред; може да боядисате в какъвто цвят решите след това. Поставете стъклото отгоре, за по-изискан вид на Вашата маса направи-си-сам.

За да си направите стол от пале трябва да изрежете дъски от две дълги палета за задните крака на Вашия градински стол, а за предните са нужни две по-къси палета. Съединете краката като използвате дърво за основа по средата и за седалката; използвайте пирони или винтове, за да съедините всеки детайл. Нанесете полираща субстанция и след това можете да боядисате в любимия цвят; ако искате да имате антично-изглеждащ стол е нужно само да полирате.
След като мебелите Ви за хранене в градината са готови можете да ги поставите од тентата на балкона или под дърво с дебела сянка в задния двор и да се насладите на разпускащите моменти с най-близките Ви хора.

pallet-table-and-chairs-1

Източник: http://www.99pallets.com/pallet-projects/instructions-outdoor-pallet-furniture/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.