Имате таванско помещение и всяка есен се замисляте как и дали бихте могли да попивате последните топли слънчеви лъчи там.

Това таванско помещение е едно от най-приветливите и уютни на които сме попадали. Дело на стилиста Ана Кардел, то е истинска светла стая на чудесата, начина по който е аранжирана граничи е просто перфектен.

Естествената светлина е толкова много и създава усещането за истински простор. Това е стая в която просто искаш да се пренесеш. Цветовете в интериора са подбрани така, че да допълват естествената светлина и да я пренасочват по мек и естествен начин. В този ред намисли, текстурите са също интересен детайл.

Когато обзавеждате помещение със скосен таван всъщност сте се сблъскали с предизвикателство. Това не е лесна задача, защото неусетно, може да се окаже претрупано с мебели и вещи. Обикновено, таванът представлява една обща площ, което ви предизвиква да обособите кътове, да намерите място за всички свои вещи, да го държите подреден.

Тук на помощ идват правилните мебели. Това таванско служи за офис и спалня едновременно. Как? Цялата концепция се върти около големият диван в центъра, той служи за разделител между мястото за разпускане и това за работа.

Таванските прозорци под ъгъл винаги са носили една определена романтика и безгрижност, но пък правят съхранението на вещи малко по-особено. Можете да опитате да постъпите като в случая и да си инсталирате закачалки и евентуално да си направите нещо като висящ гардероб. Ако сте вманиачени чистници обаче, това би могло да се окаже проблем. Можете да разположите вещите си на етажерка под самите прозорци.

 

Добре е да помислите за свободно пространство на пода, в случая, когато диванът е сгънат има предостатъчно място за минавана около него. През зимните месеци можете да метнете няколко тъкани пътеки на дървения под. Придържайте се към естествените материи и неутралните цветове.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.