Пастелните тонове по начало се асоциират с детски и бебешки стаи- бебешко синьо, бонбонено розово и всички млечни тонове. Пастелната гама обаче, има и друго лице, което е толкова изтънчено изпълнено със светлина. Пастелното сиво например нанесено на дълга извита стена, може да я превърне в мистериозно платно, а бледо лилавото изглежда прекрасно върху канапе от някакъв вид. Можете да използвате бебешкото синьо, за да обособите различните кътове в апартамента си.

Пастелните тонове са несравними в още едно отношение, те деликатно местят фокуса, понеже служат като платно, можете да добавите ярък цветен акцент, който ще сте сигурни че ще изпъкне на пастелния фон.

Например, изберете шкафчета за баня в перлено зелено или оцветете кухненската мивка в светло синьо. Както и да решите да подходите и в каквато и степен да се възползвате от пастелната гама, тук ще намерите вдъхновяващи предложения.

Този апартамент от 105кв.м използва нюанси лилаво и сиво, за да създаде мистична и елегантна обстановка. Посреща ни всекидневна с модерна масичка за кафе, заобиколена от бледо лилав диван с изчистени форми и L- образна форма, ще намерите и малко канапе с интересен десен в каре. Отоплението тук е монтирано на стената и е почти като декоративен елемент от самата стена, а палмовото растение в ъгъла освежава цялата стая.

Източник

Дизайн

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.