Индустриалният стил не е задължително мрачен и сив. Всъщност вайбът и атмосферата на индустриалния интериор могат да носят топлина и да са доста богати.  Всичко зависи от вашите предпочитания, можете да постигнете топъл индустриален вайб, чрез системи за осветление, шикозни аксесоари или допълнителна декорация! Събрали сме свежи идеи, които ще ви помогнат да придадете на дома си индустриално излъчване! Ще имате възможност да видите различни типове зониране на помещения с интересен и нестандартен архитектурен план. Също така, ще ви дадем идеи за различни комбинации от цветове, настилки и текстури. Ще отговорим на въпроса „Какви мебели да избера?“ с няколко идеи и комбинации, допълващи за индустриалната атмосфера.

В този индустриален интериор, виждаме колко интензивно присъства бетона. Той е омекотен от интелигентното и дискретно осветление, което е представено от тънки линии светлина, плъзгащи се по тавана и стените.

Когато говорим за индустриален вайб, трябва да бъдете смели с избора и излагането на картини и скулптури. Не бъдете скромни! Тук, виждаме, колко успешно се откроява поразителната картина на фона на суровата бетонна стена. Това е добър ход и много типичен за стила, поради факта че преобладаващите цветове са тъмни и наситени, всякакъв артуърк става притегателен център в помещението.

Този апартамент не се различава, решен е в сиво и черно, което кара дървените и метални елементи да се откроят и да се превърнат в акцент.

В матово черната кухня веднага се откроява деликатният блясък на вградените кухненски уреди. Кухненският остров, е покрит със сив мрамор и изпълнява ролята на малка трапезария. Красив цветен акцент, внасят оранжевите седалки на металните щъркели от едната му страна.

Стремете се да създавате различни кътове ако разполагате с голямо отворено помещение. Тук ще откриете прекрасен пример, малък ъгъл в стил арт-деко, голямо огледало с богато орнаментирана рамка в компанията на ретро ракла със сходен орнамент.

Индустриалният интериор е предизвикателство, но ви дава изключителна свобода в избора на мебели и аксесоари. Той лесно си партнира с други стилове, които могат да го направят по-изтънчен или по-непринуден. Всичко зависи от вас и вашия темперамент!

Източник:http://www.home-designing.com/4-apartments-that-turn-up-the-dial-on-industrial-style

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.