Днес разкриваме няколко креативни начина за това как да разкрасим стените у дома без боя?

Гениални идеи за декорация на стени
Няма такова нещо като безпроблемно и чисто боядисване. Боядисването винаги е свързано с бъркотия, изпарения и много загубено време. Тези идеи ще ви помогнат да преобразите стените си без да използвате и милилитър боя. Всеки от тези методи ще прикрие успешно и стилно всякакви недостатъци по повърхността на стената като дупки, вдлъбнатини или драскотини. Можете да прикриete неприятни петна по стената на апартамент под наем със самозалепващо се фолио – а именно весели точки.

 

Гоблен за стена
Ок, може би не типичният гоблен, но тази декорация за стена не е само за колежани. Освен че ще придадат супер бохемски привкус на стаята ви, ще прикрият всичко неприятно. Можете да ползвате помощта на ленено платно и перманентен маркер. Колко ли струва изработката му? Абсолютно достъпната покупка на памучно платно, което се пере в пералнята, а перманентен маркер, можете да купите от всяка книжарница.

Декорация с тиксо за стена
Това е супер събуждаща идея за скучната бяла стена. Материалът, от който е изработено тиксото, е японска оризова хартия. Дизайнерите го обожават, защото се предлага в хиляди цветове и десени, супер гъвкаво е и много лесно за премахване. За перфектен резултат трябва да работите върху много чиста повърхност. Почистете стената предварително с помощта на лек разтвор и гъба преди да лепите по нея.

Направете шедьовър от лепящи листчета
Точно така, създайте портрет с помощта на лепящи листчета в искрящи, електрикови цветове.

Покрийте стена с плат
Можете да я окачите под формата на завеса, но без връзките или директно да нагънете и залепите плата директно за стената, с помощта на такер.

Направете стените в снимки
Ако оразмерите снимките си и ги налепите по стените в някакви композиции по ваш избор, ще постигнете ефекта от “фалшива” тухлена стена.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.