Спалнята е убежище от всичко външно. Тя е най-интимната територия от дома ви и трябва да ви дава спокойствието, от което имате нужда. Разбира се, това е и местенцето, което най-добре ни отразява, защото разкрива нуждите ни. Трансформацията на спалнята се налага, поради един единствен факт. Често, тази стая буквално се отъждествява с функцията си, а именно- място за спане и преобличане. Това място обаче, е първото, което виждаме след като отворим очи и последното, преди да ги затворим вечер. Отделете и внимание и спалнята ще ви се отплати!

В тази статия сме събрали колекция от луксозни интериорни решения за спалня. Между скуката и лукса във вашата спалня може би стоят няколко декоративни лампи или ще е малко по-сложно и ще ви трябва цяла стена за акцент.

Тази спалня в черно доказва, че има начин цвета да не затвори пространството. Черната стена е супер луксозна, заради гланцирания финиш на боята. Ако искате да изпълните нещо такова, ви трябва силен контраст- тук, в лицето на красивата стена в зелено, и много естествена светлина.

Неутралният сив цвят е един от предпочитаните за спалня. Той, разбира се е перфектният фон за по-смели цветни акценти. В случая го виждаме в комбинация с тюркоазено синьо, което само по себе си прави силно впечатление. Тук е усилено от факта, че модулните мебели са в същия тюркоазен тон, а цялата атмосфера става леко футуристична.

Друг интериорен похват е, да си осигурите голяма табла за легло, която лесно се превръща в акцент в помещението. В случая тапицираната в бежов плюш табла се разпростира по протежението на цялата стена зад леглото. Това, в комбинаця с мекото осветление прави стаята луксозна и уютна.

 

Съблазнителните и загадъчни тъмни цветове са перфектен избор за спалня. Комбинирайте тъмните стени с огледала и стилни минималистични лампиони и мебели, ще получите усещане за царственост и мистика, което да ви потапя в съня вечер.

Разгледайте галерията ни за още вдъхновяващи интериорни решения с луксозен вайб!

Източник:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.