Домът, който ви предлагаме днес, обследва корените на понятието класически интериор, но със светло и просторно усещане. Той ще разкрие как да направите белият интериор топъл! Целият апартамент е в бяло, а контрастът с цветните мебели и декорации е нарочно търсен и подчертан. Така всеки детайл е на показ и отлично акцентиран.

Дървената подова настилка придава на всяка стая доста изтънчено и скъпо излъчване и я допълва перфектно в стилово отношение. Всекидневната е просторна, а в средата е застлан голям килим, придаващ и още по-топло усещане. Трябва да споменем и прекрасната камина, която е за онези студени зимни вечери, в които просто искате да се сгушите в топлината и уюта на дома.

Окачените шкафове в кухнята са в хижарски стил, добре подържани, прибавете към това доброто кухненско обзавеждане и получавате модерно и функционално помещение. Стълбището, водещо към спалните е от масивно, висококачествено дърво и е застлано с пътека.

Основната спалня, разполага с голям прозорец, пропускащ напълно естествената дневна светлина и гледка, пред която всеки би искал да се събуди. Спалнята е в пълен стилов синхрон с останалата част от къщата. Опрени на чисто белите стени, стоят шкафове от тъмно дърво, за да припомнят темата с контраста. Мебелите се открояват, но някак не натрапчиво и не отвличат вниманието от останалите красиви нотки на помещението.

Във втората спалня има по-малък прозорец, който също пропуска слънчева светлина и озарява вътрешността на помещението. Леглото е от прекрасно тъмно дърво и запечатва хомогенността на малкото пространство. Не си мислете, че в стаята няма достатъчно пространство, защото вградените шкафове ще го осигурят на вас или вашите гости, за да съхраняват вещите си.

В този дизайнерски дом, ставаме свидетели на крайния резултат, от много добро планиране от началото до самия край. Интериорът е минималистичен, семпъл, но функционален. Белият цвят е изключителен избор, ако се целите в простор и лекота в интериора. Бъдете внимателни, все пак да не направите дома си стерилен.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.