Този апартамент е съчетал най-доброто от двата свята – притежава лекота и простор, семпъл и свеж дизайн, но в същото време разкрива високи финансови възможности чрез деликатните си и изтънчени детайли, които го изпълват с енергия.

Непринуденият вид е постигнат чрез употребата на пастелни цветове и стилизирани линии. Красивата спалня, която е разположена на вторият етаж е отделена само със стъклена стена, обвита от фина метална черна дограма. Стените са оставени голи, решени са в тъмно сиво и бебешко синьо, акцентирани чрез няколко геометрични елементи в пастелни цветове. Мебелите споделят пастелната тема, диванът е в тъмно сиво, а бебешко сините плотове в кухнята, я олекотяват и я правят забавно помещение. Друг аспект е смесицата от текстури в различните помещения, която помага при обособяването на всяко едно и му придава живот и специфика.

Кухнята има една цяла стена в бели керамични плочки и трицветни шестоъгълни плочки на пода, които прекрасно кореспондират с дългите дървени подпори на тавана. За да се открои прага на помещението, е оставена част от сурова тухлена стена. Комбинацията на тези толкова разнородни материали, може би би създавала усещане за хаос във всяко друго помещение, но тук постига съвсем друго. Този апартамент изглежда смело декориран, но в пълна хармония.

Той успява да ви даде този душевен простор и уют от които всеки се нуждае, особено в съвременното забързано ежедневие. В същото време, е изключително стилен и представителен, притежава всички модерни и удобни устройства и уреди, които да улеснят времето за почивка.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.