Будоарът или тоалетката, е безценно кътче за всяка жена, ултимативното място за разкрасяване, което води началото си от 18-ти век и присъства само в домовете на аристократите. Това е мястото, където всяка дама се е подготвяла за бляскавите светски събития, които е посещавала.

Ето още един пример за прозрачен стол, но тук той е в комбинация с метал.

Замисляли ли сте се какво може да изстреля будоарът ви на следващото ниво? Отговорът е – столът! ДА, стол или табуретка, която подхожда на стила на цялото място. Подходящата мебел за сядане в къта ви за пудрене, ще извика принцесата у вас. Независимо дали се виждате върху ниска табуретка с топ от пухкава козина или нещо в бохемски стил с привкус от изтока, а защо не кресло покрито с лилаво кадифе…

Купете този стол, който най-добре допълва интериорно будоара ви. Този прозрачен стол изглежда с доста опасен чар и внася модернизъм в спалнята ви. Искате да сядате на нещо метално? Няма проблеми, този стол от серията Eames разполага с цяла мини скулптура от метал за основа.
А защо да не заложите на семпла творба – невероятно уютен и удобен стол с дъбови крака, които могат да бъдат боядисани или натурални… Съчетайте повече материали в едно. Като този масивен стол със седалка от намотано въже. Върху него е метната кожа, за повече лукс и удобство. А това е същински полъх от 70-те, типичен дизайн, кадифен финиш, който се предлага в маслинено зелено, оранжево и лилаво и метална основа.

Това пък е стол от орех, реплика на оригинала, който е същинско произведение на изкуството.

Искате стол без сглобки и елементи? Можете да го имате и той ще краси тоалетката ви. Предлага се в червено, синьо, бяло и черно.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.