Стилът Индъстриъл, е суров и обикновено монохроматичен. Характерна негова черта, са стените оставени на суров цимент. Обикновено, тяхното студено излъчване е омекотено от няколко стайни растения, разхвърляни из пространството. И те наистина помагат, изострят контраста на монохроматичната схема, атмосферата се разведрява и освежава. А какво ще кажете, да добавим цветове и щипка пикантност в тази индъстриъл среда?

В статията днес, ще ви предложим няколко интериора на апартаманети в индустриален стил, но с топло излъчване. Ще видите как цветове като: тюркоазено, тучно зелено, малинено червено, нюанси на карамелизиран портокал, розово и жълто, са проводник на топлина и дори доза вълнение и загадъчност.

Този интериор е наситен с малинено червени акценти и зелени листни стайни растения. В комбнация, те преобразяват студеното излъчване на стените, оставени на бетон.

В кухнята, тази роля играе ретро хладилникът- в малинов цвят, а в спалнята акцентна стена зад леглото със закачлив неонов надпис. Когато надписът свети, можете да се насладите на малиновите отблясъци от стената.

Малиновата тема продължава и в банята, виждаме я в част от декорацията на стените.

В този интериор откриваме комбинацията от тюркоазено зелено и цвят карамелизиран портокал. Апартаментът се намира в Русия и принадлежи на млада семейна двойка. Те оставят дизайнерите да разработят шикозен и модерен дом. В крайна сметка, получават индъстриъл вайб и атмосфера, в която домнират суровите мартериали и сивият цвят.

Апартаментът е елегантен и минималистичен, но разполага с интригуващи цветни акценти. Въпреки, циментовия под и таван във всекидневната, погледът ви веднага се пъзга по зелена акцентна стена.

 

 

Тя пък, го отвежда към модерна помощна масичка, с крака във формата на щраусов полу-торс. Щраусовите крака са в цвят карамелизиран портокал и са в пълен синхрон с ретро афишите в рамки на стената.

 

Трапезарията се намира срещу панорамните прозорци и всичко в нея е подчинено на свободния достъп на естествена светлина.

Столовете са от прозрачен акрил в различни цветове. Дори осветлението над масата, е решено с телена арт инсталация, която няма да образува сенки на фона на слънчевата светлина.

 

Източник:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.