Голи тухлени стени, метални пилони и перила, открити тръби, открито окабеляване за осветлението, практични осветителни тела. Всичко това, обобщава понятието индустриален стил в представите ни. Сумарният резултат е непретенциозен стил, често в комбинация с неутрални цветове като сиво и светлокафяво.

Затаете дъх, защото тук ще ви предложим нещо различно и доста по-сочно! В предложенията за индустриален интериор, които ще ви покажем, ще откриете мебели в цвят на скъпоценни камъни, деликатни декоративни детайли, традиционни и някои по-нестандартни арт инсталации за стени.

Можете да спрете поглед и върху, няколко елемента с десен, а меките килими обособяват уютни кътове. Дори можем да опишем общата атмосфера като топла и приветлива.

Всички знаем, че макар много моден, индустриалният стил, може да бъде доста студен. В момента в който вкарате малко свежи и загадъчни цветни тонове- като гамата на „скъпоценните цветове“ помещението изцяло променя излъчването си.

 

Тук например, тази роля играе червеното кресло с модерен дизайн, само един цветен обект, който кара стаята да изглежда далеч по-топла.

Телевизорът, вграден в домашната библиотека, също допринася за по-уютна и домашна атмосфера.

Черната метална дограма на панорамните прозорци е омекотена от прозрачните завеси от муселин.

Спалнята е в тъмни земни тонове и е залепена за тухлена стена с интересни фотграфии в рамки.

Вторият индустриялен дом, който ще посетим е бивша фабрика за памук и носи много специфичен вайб!

Архитектурата му напомня на църковна, особено с арковидните си прозорци и витото метално стълбище. Този в огромен индустриален лофт, лесно може да ви срази със студено излъчване, но в случая, жълтите акценти направо греят и стоплят интериора.

Виждаме ги навсякъде- одеалото, небрежно метнато на дивана от кфява кожа, няколко жълти стола в трапезарията в съседство, жълти възглавнички разхвърляни тук и там.

Под приказния прозорец е обособен малък кът за четене, а в съседство има голяма библиотека с плъзгаща се дървена стълба.

Дори кухненските шкафове са в по-убито жълт цвят, като продължение на слънчевата тема от всекидневната и смекчават индустриалното излъчване.

Разгледайте и останалите ни предложения за уютен интериор в индъстриъл лофтове! Ще ви очароват и запалят по този стил!

Източник

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.