Откритите рафтове в кухнята са дизайнерско решение, което сякаш се оказва устойчиво през времето и всяка мода. То някак се е прокраднало във всяка кухня дори в съвсем малка степен. Истината е, че отворените рафтове на кухненската стена имат както люти врагове, така и хора, които са луди по тях. Тези които ги обичат, биха заменили всеки наличен шкаф с полица или рафтче. Независимо от кои сте, ако имате рафтове в кухнята, тази статия е за вас! Ще ви покажем поне различни начини да се възползвате от рафтовете си със стил и да ги оформите като мини изложба.

 

 

По отношение на цветовете, изборът и подходът ви не бива да се различава от този за всекидневната например. Имайте предвид, че всичко, което поставите по рафтовете е на показ и всеки посетител ще го види. Това прави задачата ви отговорна, старайте се цветовете да преливат плавно и внимавайте с избора на палитра. Един комплект бели порцеланови чинии, никога няма да ви подведат например.

Неутралната гама е добра основа и чудесно място да стартирате с вашите открити рафтове. Бели чинии, дървени дъски за рязане, кремави или прозрачни бурканчета с паста и подправки, това са елементи, за които няма да съжалявате.

Съвременната кухня изглежда превъзходно в бяло, но понякога този декор доскучава на обитателите. Ако имате този проблем и открити рафтове, ние ще ви издадем едно решение! Извадете на показ няколко цветни купи или голям червен супник и готово! Да, само един щтрих ярък цвят, ще разведри атмосферата и ще внесе уют!

kitchen design open shelves Unique Pinterest tobieornottobie a b o d e Pinterest

Ако искате да имате цвят, но си представяте кухнята като място за релаксация, можете да имате и двете. Изберете двуцветен код. Изключително добре се комбинират пастелните тонове например. Дървени рафтове и комбинация от бял и бледо син порцелан са супер релаксираща гледка.

Неизбежно е да имате доста метални дреболии или уреди в кухнята. Не ги крийте! Медни, сребърни или от неръждаема стомана, приборите и дреболиите са красив блестящ елемент ако ги скупчите заедно.

Източник:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.