Бебешкото парти не е толкова популярно унас, но това бързо се променя. Все повече бъдещи мами получават такова като подърък. Ако сте решили да изненадате приятелка или роднина с бебешко парти, ще ви дадем насоките необходими за най-доброто и запомнящо се празнинство. На практика, е чудесна идея за всяка жена да отпразнува края на бременността си и да се поглези с приятелки и полезни подаръци. Това е събитие и за обмяна на опит, съвети и преборване на страховете, които има всяка бъдеща майка. Ако ви се ще да организирате оригинално бебешко парти, тази статия е за вас!

За тази идея ще ви трябва „вътрешен човек“, който да ви снабди със снимки от ултразвуковите прегледи на бебока. Бъдещият татко или леля ще свършат работа. Страхотна идея е да направите весел колаж като подредите снимките хронологично, защото да си признаем, на всички ни е интересно да проследим развитието на малкото чудо.

Може да направите бебе от балони. Изберете летвичка или пръчка, какъвто и да е вертикален обект и закачете плътно балони по него. Изберете синьо или розово ако знаете пола на бебето.

Декорирайте с бебешки бодита. Те са малки и сладки, просто ги окачете с весели цветни щипки на връв като герлянда. Може да принтирате букви или думички върху текстила с някакво послание към бъдещата мама. Тази услуга се предлага почти навсякъде, а бодитата могат да са бели и непретенциозни ако ще имат щампа.

Разбира се, никое бебешко парти не може да мине без торта от памперси, но и тук имате варианти. Може да спретнете няколко малки тортички с весела украса и балони с хелий. Всяка жена обича функционалните подаръци, които са добре поднесени.

Задължително обърнете внимание на декорацията на масата. Предполага се че сте се потрудили над разни вкусотии и е наистина добра идея те да оберат овациите на масата. Сложете ги в бели чинии или подноси от стъкло и ги оставете да блестят самостоятелно и примамливо.

Обещаваме още идеи и съвети в част втора на темата „бебешко парти“.

Източник:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.