Ярки жълти акценти създават поток от енергия в този апартамент в индустриален стил с внушителната площ от 97 кв.м. Замисълът на дизайнерите е да оставят всяка стая леко „поочукана по ръбовете“. Суровият индустриален стил е приятно балансиран от стилни съвременни мебели.

Обзавеждането успява да дефинира и изчисти естетиката на пространството по забележителен начин. Енергизиращите жълти елементи „избухват“ сякаш на равни интервали в интериора.

Жълтите детайли са разпръснати из целия декор под формата на арт инсталации, осветление и мебели.

Суровите бетонни стени и опушено-сивите текстури, сякаш успяват да укротят яркожълтите акценти. Елементите от естествено дърво, добавят непретенциозна мекота в декора и помага в баланса.

Стъклена стена и тук не липсва. Търсен ефект, особено в индустриален интериор, който осигурява простор и още една идея спечелено пространство. Макар, последният ефект да е само визуален, домашният офис се радва на естествена светлина и лекота.

Спалнята е уединено пространство, скътано под изписан таван и разполага с феноменален арт-уърк.

Индустриалният декор, не може без своите епизодични акценти в десен или цвят! В този дом, геометричният десен, обособява кухненският кът. В отвореният план на апартамента, дефиницията на кътове е най-лесна посредством цвят и шарки- в случая стилни черно-бели райета.

Жълтият бум е в лицето на два индустриални лампиона над бар-плота. Скритото осветление зад гърба на кухнята, я кара деликатно да проблясва в леко студеният индустриален интериор.

Всекидневната, е дефинирана от сив, кадифен модулен диван в две части. Акценти в ярко тютюнев цвят, внасят нужната доза свежест и живот в декора.

Стъклената стена, която отделя работния кът е сгъваема. Удобен начин, за да се усамотите, без да губите естествена светлина и визуален контакт с хората у дома.

Жълтите акценти в спалнята са супер съблазнителни! Вместо ярки стени или дреболии тук и там, спалнята ни посреща с рамка от електрически крушки в златисто. На кой му е нужен лампион, когато има цяла рамка от светлина!

Източник:http://www.home-designing.com/industrial-home-interior-with-energising-yellow-decor

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.