В съчетанието на зелено и златно, можем да открием истинска хармония. Зеленото и златното подхранват асоциативното мислене. Може би ни напомня за природата в процеса на преход от лято към есен или танцът на силната слънчева светлина по избуяла зелена трева. Каквото и да е, тази комбинация носи със себе и усещане за изтънченост и изящество.
В този интериор ще откриете вариации на зеленото и златното- от морско синьозелено през тъмно горско зелено, а златото минава от ярък блясък през мат, чак до жълт текстил.


Пътуването ни през тази цветна амалгама започва с решителен синьозелен тон. Двете стени отстрани на прозореца са в тюркоазено зелено, поставящо в рамка източника на естествена светлина. Групата зелени цветя непосредствено до големия прозорец, поглъща проникналата светлина през пердетата тип бял воал.


Модерният диван с огромни меки възглавници е тапициран в приятна на допир кафяво-сива материя, чийто цвят допълва и омекотява синьо-зелената стена отзад. Свързващ елемент тук се явяват декоративните възглавнички по дивана, който са в геометрични десени и обединяват двата нюанса. Зад дивана откриваме още, бели рафтове със смели черни акценти- свещи и книги.
Стената зад дивана привлича вниманието ни и с тройката нестандартни лампи, които в запалено положение разкриват суровата текстура на стената и създават допълнителен декоративен ефект.
Върху двойката масички за кафе то дърво в топъл тон е поставена настолна лампа в златно.
На срещуположната стена се намира плосък телевизор и деликатен мебелен модул, изработен от тънка черна метална рамка, стъкло и дърво.
Трапезарията в съседство е пример за съвременна еклектика, представена е чрез златна маса за хранене, два златни стола от метална плетка и два стола от черна кожа. Върху масата са разположени два съда от зелено стъкло и аранжировка от цветя.
Кухнята е разположена по протежението на дългата стена зад мястото за хранене и е в тъмно горско зелено, а гърбът и е от светъл мрамор. Златните дръжки на шкафовете придават усещане за лукс и царственост, когато са осветени.


Целият апартамент изглежда просторен и ефирен, благодарение на стъклените преградни стени и богатите полупрозрачни завеси.
Подовата настилка е от широки дървени дъски в тъмен дървесен нюанс и умишлено износен вид.

Източник

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.